Thursday, September 20, 2007

Home » , » Penawar Hatiku

Penawar Hatiku

Ni nak citer pasal 3 ekor anak angkat baru aku..ekor???!! Hee.. memang betul tu.. ekor! Mereka2 itu aku jumpe kat bawah tangga nak naik opis aku ni last week mase aku baru je datang opis. Ntah sape la yang buang depa ni. Disebabkan aku kesian sungguh kat mereka2 itu, maka aku pun amik mereka2 itu bawak balik. Meh aku citer sket psl depa: -

#1: TIGER
Ni aku yang bagi nama. Sebab nama tu pasal mase aku memula jumpe tu, dia ni punye ler garang yang amat. Asal aku nak pegang jer dia cakau, aku acah miaw pun dia cakau.. ganas! Tapi udahnyer bile aku dah bawak balik, dia nilah yang paling manja skali. Pantang nampak aku dok bersila misti dia naik atas riba nak manja2. Hee... geram tol! Dia jugak yang paling galak main.. pegang sket pun dia ingat kite nak ajak main ngan dia.. habis dikunyah2nyer jari aku.. sabo jelah.. Aku rase dia ni anak yg sulung sebab badan dia besor skali dari yang lain. Gamaknyer lah..

#2: MANJALARA
Dia ni 2nd beso selepas siTiger tu. Jangan tanye aku nape letak nama ni. Ni bukan aku yang kasik nama tau.. ini peminat citer 'Manjalara'
yang letak.. mak aku! Haha! Ade ke sampai kucing pun jadik nama gituh. Hmmpphhh.. lantak piiiilahhhh! Dia ni kuat makan. Baru beberapa hari bawak balik badan dia dah naik dah. Gamaknyer sebab betina kot.. yela kan.. pompuan kan senang naik berat badan! Sabo jelah!.. Theee... Dia ni sekor je yang warna putih (mungkin mewarisi warna bapaknyer yang aku rase keturunan siam sebab maknyer kawan aku penah nampak tapi warna cam tiger tu, bukannya putih.. biaselah kan. Dah namenyer pun kucing...)

#3: CUMIE
Yang ni paling kenit skali. Nama tu anak sedare aku yang bagi. Muka dia ni skali imbas macam muke singa. Tapi badan, alahaiiiii.. cutenye. Dia ni manje gak ni tapi takla semanje siTiger. Badan pun hampir same. Yang bleh bezakan dorang berdua tu cume sebab muke singa dia ni lah. Hehe. Disebabkan badannyer yang kecik cute mute tu, so aku assume dia ni misti anak yang bongsu.. macam aku la kan. Thee...

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

October 3, 2007 at 12:39 AM

KIUT nyerrr, aku memang tak bleh tenggok kucin nih, kalau ada pic terbaru , publish la lagiii
Cat lover = http://cat-world.50webs.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket