Sunday, September 2, 2007

Home » , , » Happy 8th Anniversary to Us! Thee..

Happy 8th Anniversary to Us! Thee..



Diam tak diam dah 8 tahun upenyer aku bergelar isteri.. hehe.. hmmm.. Syukur alhamdulillah kepada-Mu Ya Allah yang telah memberi segala nikmat dan kebahagiaan. Sesekali salah faham tu biasalah kan.. namanyer pun lelaki dan perempuan, dah tentulah lain peelnyer. Tapi camnerpun aku sangat bersyukur dijodohkan dengan hubbyku sebab dia banyak mengubah sifat negatif dalam diri aku menjadi positif, kalau tidak pasti sampai saat ni aku masih anak bongsu yang manja dan asek nak berkepit ngan mak agaknyer! Thee.. Syukur juga kerana Allah telah mengurniakan sepasang cahayamata (tahun depan insyaallah jadik 3! Heee..) yang mengeratkan lagi perhubungan kami suami isteri. Doaku agar semuanya berpanjangan hingga ke syurga kelak. So hari ni aku masak la spesel sket dari biase.. asam pedas daging melaka style, kerabu mangga makan ngan sambal belacan dan ikan masin (ni yang penyeri ni).. ptg lak aku wat mee udang & malam buat sup daging special.. tapi camnerpun aku x dapat nak amek gambo sebab si Ajue pinjam kamera aku yang x brape nak canggih tu sebab dia gi kenduri Haiza kat Melaka. To Haiza & Hanafpe, i wish you both happily ever after!

Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

September 6, 2007 at 10:58 AM

kak farah! happy annyversary!comelnyer akak!
-http://raiyanz.blogspot.com-

September 6, 2007 at 2:28 PM

Hang jgn x tau Najah, itu gambo 8 thn lepas. Selepas 8 thn dah upe cam kucing parsi! Har!Har!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket