Wednesday, August 29, 2007

Home » » Expose Mistik??

Expose Mistik??

Hmm.. semenjak dua menjak ni kan, bile aku masak muffin ni kan; mase aku kire time bakar tu memang menepati order yang orang mintak. Tapi bila sampai time aku nak wat deko atasnyer tu, tetiba bleh short 1,2 ketul. Heran.. heran!.. Harini pun benda ni jadik lagi. Aku watkan muffin untuk Zila yang order untuk bagi anak angkat dia yang nak berangkat ke London. Mase aku bakar tu memang betul ngam2 ade 36 biji.. tapi bila aku masukkan dalam kotak, tetiba aku kire dia jadik 35! Confius mak haiii.... Jenuh la aku tunggang-terbalik mencarik lagi seketul tapi sampai ke sudah x jumpe. Make dengan muke tak malunyer terpaksa la aku mintak maap ngan si Zila sebab x dpt nak memenuhi kuota yang dia ndak. Mujur la dia ok.. hehe..
Lastly, bila malam, aku cuba la flash back balik ape yang terjadi sebelum aku setat deko. Yang aku ingat, mase aku tengah deko tu, jiran sebelah aku panggey so aku kluar sat dan letak muffin2 aku kat atas lantai. Pas2 aku sambung deko sampai la ke saat aku masukkan muffin2 tu dalam kotak baru la aku perasan yang dah hilang seketul. Yang ade kat hall mase tu cume Maria ngan Mirul je. Aku pun pandang Maria. Muke dia blur. Aku pandang Mirul.. dia sengihhhhhhhh.. SAH! Aku dah jumpe perompaknyer! AMIRULLLLLL!!!!
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket