Sunday, June 3, 2007

Home » » Huaaaa......!!!

Huaaaa......!!!

Mak hai punye le berat... al-maklumlah, nilah kali pertame aku akan berpisah ngan puteri aku unt jangkamasa yang agak lame.. dulu penah gak dia g tido umah De dia tapi 2 hari je.. ni seminggu! Sob, sob.. sedihnyer aku. Tapi camne pun aku kena gak belaja melepaskan dia untuk berdikari. Mana la tau tetiba Allah bagi aku rezeki nanti, boleh aku hantar dia g ngaji kat Mesir, insyaallah. Dah le hubby g outstation dah dokek 2 minggu dah ni, Maria pun nak outstation gak ke umah atoknyer kat Klang! Hua, ha, ha... sian aku! Yang tinggal si Mirul sorang la kat umah ngan aku tapi itu hantu PS2 24 jam mengadap menatang tu, so.. mule le aku ni terpinga2 x reti nak wat per. Takde sape ke nak order ape2 weh! Har! Har!
So kol 2.30 pm td aku pun berangkat la g Klang. Aku rasa aku punye doa aku baca sepanjang perjalanan tu kalau dicompare dengan kalau aku bace Al-Quran, maybe dah khatam 7 kali rasanyer aku baca dari aku setat kete tu sampai le ke Klang. Tu la padahnyer kalau time hubby bawak kite tido kat belakang (theehee...!) Sampai sesat2 aku dibuatnyer.. hampeh tol! Nak dijadikan citer lak tu, time balik ujan punyer le lobek, banjir lagi..jem toksah citer laa.. kat Bangsar jalan lak pecah! Aku ni dah le main bedal je jalan, sampai 2 jam baru sampai umah! Wakaka! Terok tol! Farah.. ini dah pasti kali pertama anda drive sendiri ke Klang, tapi... untuk drive lagi sendiri lain kali... mungkin TIDAK!!! Har! Har! Tolonglahhhhhh aku tak sanggup wehhhhhh!!!....
Oklah, malas dah nak layan. Sebonanyer aku ni dah tahap rindu gaban ngan Maria. Tu yg ayat pun jadik cam org meroyan tuh. Padahal baru je beberape jam aku tinggalkan dia kat sane.. camne la aku nak survive lagi 6 hari ni weiiii!!!!.. Hee.. k stop! Baik aku citer yg ni. Tadi aku masak kek coklat ngan bihun sup bawak g sane. Sekian, mekasih.. Har! Har!...
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket