Friday, June 29, 2007

Home » » Home made cheese bread aku..

Home made cheese bread aku..

Dah lame dah aku direserved dek Ezie, colleague aku kat opis untuk buatkan cheese bread ni. So bila ade order bertindan2 harini, aku buat gak la untuk dia, pasal dia dah booked lame. Dia kate ayahnyer yang sakit kat Kelantan tu suka makan roti, so sementelah dia nak balik kampung habis kerja harini, dia nak bawak la sekali. Bagus betul... waktu hidup nilah kite nak balas balik budi dan penat lelah mak ayah kite membesarkan kite. Besok2 kalau dah takder, sedekah dan doa je yang bleh kasik.

Notes: Teringat kat arwah abah.. isk, isk..
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket