Friday, June 8, 2007

Home » » Cheese Bread Terbakar

Cheese Bread Terbakar

Well.. inilah upenyer kalau kite telah membakar roti melebihi masa yang ditetapkan lebih2 lagi jika ianya adalah roti cheese. Hehee... Lame dah mak x bakar roti weh, sejak amik order wat muffin tu, nilah baru nak rase bakar roti balik. So aku pun dah lupe le pulak brape lame aku kena bakar.. udahnyer jadiklah Cheese Bread terbakar tu. Haha! Lawak tol. Sian kat CTZaharah yang order roti tu sampai aku x sampai hati lak rase nak jual.. Theehee.. Ekcelli dah lame dah dia order tapi pasal aku x berkesempatan nak g kedai jual cheese tu, tu yang agenda terbantut. Anyway, akhirnya lepas dah la satu amanah.. legaaaa.. to CTZaharah, sori le wei.. tapi sbb dah masak, suke x suke, habihkan gak! Har! Har! Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket