Saturday, May 26, 2007

Home » » Back 2 School..! Pergh..!

Back 2 School..! Pergh..!

Haha! I could'nt believe myself- Farah is going to baking lesson?? Har! Har! But that's a fact! Bukan aku taknak pegi pun selama ni, tapi tau jelah banyak benda nak diutamakan kat umah bila hari cuti tu kan. Tapi bila ada kekosongan camni, dapat la aku pegi. Harini kelas macamana nak memperalatkan coklat dalam hidangan manisan, disampaikan oleh Chef Pak Ahmad di bawa khas dari seberang nun. Banyak no ceklat sampai aku tak larat nak makan. But one thing yang best aku learn from attending class yelah aku dapat kawan baru yang sama meniaga bakery so banyak gak la ilmu dapat aku korek dan kongsi! Hee...
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket