Monday, March 19, 2007

Home » , » Heppi Besdayy!!

Heppi Besdayy!!

Tghr ni kiteorang kat opis celebrate belated birthday senior partner aku yang ke.. heee.. dia kate yg ke-30! Kiteorang bukannye lupe cume sbb tarikh sebona harilahirnya jatuh pd hari minggu, jadi kami lupe la.. hehe.. nasib baik ade tukang ingat. Walhal satu opis sumenye kaki pelupe je slalunyer. Harini sume org amik satu menu la kena bwk. Antara menu yang ada harini ialah nasi yang dibawa oleh Kit, nasik lagi ngan ulam & sambal belacan oleh Ezie, asam pedas terubuk & puding oleh Med, ayam paprik oleh Ajue, puding oleh Za dan tembikai kedai oleh Zaharah (hehe). Meriah wehhh.. walaupun ni cume sambutan ala kadar je sempena mengingati jasa beliau. Aku bwk specialty aku je cam biasa (bile lagi nak promote daa) iaitu Mango Choc Cake dengan muffin (of course la..) Thanks ya guys sebab bukan senang nak sediakan mknn awal2 pagi lebih2 lagi yang umahnyer jauh tu. Anyway sume makanan habis dan xde yang membazir.. alhamdulillah. Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket